Stockholms bästa stränder

Eftersom sommaren börjar närma sig så tänka jag i detta inlägg prata om mina bästa stränder i Stockholm. Förutom uteserveringar så är stranden guld för många stockholmare och även här räcker det med några ynka plusgrader för att stranden ska vara helt fullproppad.

  • Tantolunden – I Hornstull på söder finner du inget mindre än den älskade Tantoparken. Här samlas människor från många olika delar av Stockholm, för att grilla, spela minigolf eller bada. Stranden är mycket fin och fri från smuts och glas, vilket har gjort den ypperlig för barnfamiljer. Utöver detta finner du även ett hopptorn och klättervägg.
  • Brunnsvikens strandbad – Jag har själv aldrig besökt platsen, men har flera vänner som gärna befinner sig där under sommarens varma dagar. Dock finns det ingen tillgång till varken café eller kiosk, så se till att ha med en grym picknick.
  • Flatenbadet – Jag helt enkelt får inte missa att ta upp Flatenbadet. Det bad där man spenderade många dagar (och ibland kvällar) som ung. Fantastiskt fin och stor strand med oändliga möjligheter. Här finner du både mat och dryck, omklädningsrum, lekpark och hopptorn.